Berlin Derneği Fenerbahçe
17 Haziran 2024

Berlin Derneği Fenerbahçeli milli yüzücüler Comen Cup Yarışları'nda başarılı sonuçlara imza attılar

Yüzücülerimizden Demir Özdemir'in yer aldığı 4x100 metre serbest mix bayrak takımı, 3:38.56'lık derece ile 16-17 yaş Türkiye rekoru kırarak ikincilik elde etti ve gümüş madalya kazandı. Şampiyonada 5. gümüş madalyasını alan Demir Özdemir, 2 kez de kürsünün üçüncü basamağına çıktı.

Diğer sporcularımızdan Emre Onuş, 200 metre karışıkta üçüncü olarak bronz madalya aldı. Emre Onuş organizasyonu 2 bronz, Can Acar 1 gümüş, Ahmet Efe Başelma da 1 bronz madalya ile tamamladı.

Milli Takım şampiyonada 2 altın, 8 gümüş ve 7 bronz madalya kazandı. Türkiye, erkeklerde ikinci, kadınlarda üçüncü olurken, genel toplamda ikinci sırada yer aldı.